Aiureli la ore tarzii din noapte

Da,am ajuns acasa….cu bine pot spune.

Ce-i drept am avut o companie de „milioane”,m-a luat cu greata cand eram in autobuz,dar am ajuns acasa. Ce bine suna „acasa”.

Azi nu scriu prea multe,sunt cam obosita ce-i drept. Tot ce pot spune e ca in urmatoarele posturi  voi vorbi despre niste prieteni,despre noii mei frati (love you ma,pe toti 3) si cum am ajuns noi 4 frati :))…si pentru moment cam atata.

Sisu multam fain pentru haiku (sper ca am scris bine),din cate am observat nu pot sa-ti multumesc pe blogul tau dar chill,iti voi multumi aci la mine…printr-o postare demna de tine.

Aaaa si sa nu uit: afara este minunat,o mica apocalipsa a infinitului se contureaza in jocul vioi al unor stele cazatoare in timp ce o  minune imi este cantata de niste maini gingase la clapele reci ale unui pian obosit de timp si de viata…un zambet strengar ii apare pe buze,iar ochii-i sunt atintiti asupra-mi graind mut „oare ce mai scrii pe acolo?”.

Sper sa visati fain la noapte,iar daca doarme cineva sa o faca si pentru mine,deoarece eu nu pot sa dorm. NU. Sunt prea fascinata,totul este ireal,un vis ce nu vreau sa se sfarseasca.

Vreau sa-mi intiparesc in minte imaginea ta,gropitele care-ti apar pe obraji atunci cand fericirea iti indunda sufletul,si vocea care da un sens aparte unui cuvant care imi era atat de … obisnuit. Tu faci ca „mico” sa sune „inalt”.

V-am pupat, a voastra Addicted to x

Reclame

2 gânduri despre “Aiureli la ore tarzii din noapte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s