Nu, n-am uitat

Privirea-i patrunzatoare isi odihneste curiozitatea pe emotia care-mi stapaneste obrajii. Buzele ii descriu un zambet, ce parca doar mie imi este adresat. Porneste spre mine iar bratele-i deschise par a se transforma in aripi ce au menirea de a pune un puternic scut intre mine si realitatea covarsitoare.  Ii simt imbratisearea sufocandu-mi temerile, iar timiditatea pune stapanire pe curajul scanteietor al sufletului. Ma las purtata in dansul hipnotizant al dorului invins si-mi permit visarea.

Ii simt suflarea arzand mocnit pe gat, iar fiinta imi este umpluta de mirosul cuvintelor rostite de el. Il aud cum imi sopteste precum unui copil adormit, poezia ce-mi aduce impacare, iar mana-i mult prea mare si puternica imi mangaie cu balndete crestetul luand in trecerea ei orice grija sau umbra de tristete.

Il imbratisez cu ardoare si nonsalanta unui muribund. Ma las in voia firii mele si il las sa ma revada asa cum sunt…asa cum ma cunoaste. Mi-a redat identitatea pierduta in obscuritatea stridenta a semnelor de intrebare ce in ultima vreme par a descrie mult prea bine viata mea. Simt ca detin raspunsul tuturor intrebarilor ce mi-au framantat mult prea mult sufletul. Simt, STIU ca nimic nu ma mai poate atinge si ca azi-in seara aceasta-acum somnul imi va fi pazit de cel mai bland protector.

Ii dau o ultima imbratisare si-i simt textura, ii vad culoarea, iar realitatea ma izbeste intr-un mod surprinzator. Surprinzator de real…sau placut. O foaie. O foaie si o litera. O litera urmata de o alta litera. O foaie plina de litere, dar nu orice litere, ci litere scrise de el.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s