Incredibil, dar adevarat !

Scurt si la obiect: vestitorul iernii exista, se numeste Stefan Hrusca!

Nu este gluma, vorbesc, ok scriiiu, cat se poate de serios. Chiar daca stimabilul, barbatul cu Parul de Aur sta ascuns prin Americi unde nu este prea cunoscut, la noi in tara are un efect rapid si evident.

Cand acest James Hetfield (ok baby, scuza-ma pentru comparatie…stii doar ca te iubesc) al colindelor apare la noi in tara, sau mai bine zis in singura tara unde are succes, norii incep sa cearna usor, usor, fulgi plapanzi de zapada.

Spre a-mi intari aceasta parere am si dovezi sa va aduc:

1. In data de 4 Decembrie 2011, varianta masculina a Madalinei Manole a.k.a Stefan Hrusca a sustinut un concert in Arad. Ca dovada, in data de 4 Decembrie 2011, in arad a fulguit. – trebuie sa fim intelgatori, era inceput de luna, iar o fulguiala in 4 Decembrie este ceva.

2. In data de 20 Decembrie 2011, Eroul National (o sa va dati imediat seama de ce l-am supranumit astfel), a sustinut un concert in Brasov. In aceasi zi, atat in Brasov cat si in Sibiu a nins. –  frumos, nu am ce spune.

Pate ca v-ati dat seama ca nu sunt o fana a acestui mare domn in viata, dar totusi trebuie sa-i recunoastem meritele: Stefanica, este omul care aduce zapada. De ce, insa? Eee, aici e problema…cine poate sa stie?

Eu totusi sper, ca ninsoarea incepe in ziua concertului lui ca un motiv salvator de multe ore petrecute intr-un mediu plin de ipocrizie, unde un fiu ratacitor, lalaie vesniu-i  „leru-i ler” lacrimand cu mare emotie, datorita faptului ca are „onoarea” de a-i umple pe fratii lui, romanii a caror dor il duce zilnic, de bucuria si magia care invaluie perioada Craciunului.

Si ca sa va pice bine la suflet cand cititi ce am insiruit eu aici, va las si o melodie draga mie si in acelasi timp si foarte sincera.

Stefane mama, du-te de colinda la alte usi…noi ne-am sictirit deja

Xoxo Addicted to x

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s