Rosu

 

O raza timida de lumina-mi bate la fereastra ochilor, vestindu-mi inceputul unei noi povesti. Expresia usor incruntata se lasa invadata de bucuria revederii. Imi las suflarea sa isi depaseasca limitele si gandul sa danseze prin secunde. Ochii inlacrimati de mult prea multa veselie se fac tacuti pentru a-ti asculta povestea.
Si te asculta cu o mare uimire si te oglindesc in imagini demult pierdute dar niciodata uitate. Fiinta-mi vibreaza-n povestea ta, crescand intr-un univers doar de noi inteles. Ma las pierduta-n brate si in mult prea mult rosu. Imi simt sufletul renascand si cantecul copilariei trecute se face auzit. Un sentiment ciudat ma domina dar nu ma pot opune…ma las cuprinsa de stare, de emotie si de frica. Si-ti privesc vocea si aud imaginile: imi prezinti apusul in rasarit si soarele-n stele, ma mangai cu o adiere si-mi soptesti poezia magiei tale.
Iti privesc grandoarea si ma rusinez, iti simt bratele in jurul meu si sufletul imi creste. Deschid ochii si iti vad realitatea arzatoare: un simplu mac indragostit de un suflet prea pierdut imbratisandu-l prin zborul papadiilor.

 

Xoxo Addicted to X

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s