Incertitudine…Certitudine

Lana-Del-Rey-Ride-Video-3-600x379

Mereu am fost fata aceea neobisnuita, care nu avea nimic stabilit si care mereu se lasa purtata in drumul vietii de fiecare adiere de vant. De fiecare bataie pala a unei frunze aflate in zbuciumul mortii. De fiecare fulg razlet ce isi croia drumul nefast spre un obraz fierbinte unde-si gasea sfarsitul. Mereu am fost visatoarea incurabila care era sigura ca Dragostea exista, chiar daca zilnic vedeam doar suflete sfasiate de o ironie jalnica numita, vag, Iubire.

Mi-ai aparut in cale, precum un cunoscut uitat demult in amortire. Mi-ai atins viata si mi-ai schimbat prezentul. Te-am iubit, te-am urat si te-am iubit din nou. Te-am vrut si te-am lasat de mii de ori, te-am spulberat in mii de farame pentru ca mai apoi sa te caut in speranta de a-mi reintregi sufletul.

Doi ochi caprui – Sa-mi oglindeasca sufletul in abisul lor cuprinzator. Doua buze – Sa-mi ofere vesnica suflare ce-mi arde fata precum un foc mistuitor dar mult dorit. Doua maini – Doua maini pentru a-mi da siguranta si profunda certitudine. Si o inima – sa-mi dicteze ritmul miracolului ce-ti sustine fiinta.

Te vad cum ma privesti si-mi esti aievea. Imi dezordonezi buclele intr-o invalmaseala magica si-mi zambesti precum unei himere. Sunt copilul pierdut acum sase ani si iubita recastigata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s